Hej från Ugglarps camping ♥

De andra kikar på filmen endless love (har redan sett den) underbart mysig och romantisk film. Jag skriver till dig nu när jag har tid efter några timmar i husbilen, besök i Osby, husbilen, Halmstad och nu har vi stannat här. Grillat, badat Tjejen och nästan oss själva i ett otroligt varmt hav. Det blir troligen havet hela dagen imorgon om vädret tillåter. Solbränna ♥

















Vår semester här nere har berott på egentligen EN sak! Vi planerade att besöka Osby och bara åka dit vi har lust precis det vi har gjort till en del. 
Igår när vi var i Kumla fick jag ett meddelande av en tjej som bor i Osby som jag har haft lite kontakt med en tid. Hon och hennes pojkvän ska flytta och vi ska flytta in. (Okej vi har inte skrivit kontrakt. Men det gör vi nästa gång, så vi får veta tid att flytta in osv) 
Vi fick komma och titta på lägenheten idag. Det är en super mysig tvåa. Stor och charmig. Vi blev visade runt och fick svar på frågor.
Ja, vi ska flytta ihop, jag och Kim. Första gången och så långt bort från allt och alla. Pirrigt men kul. Början på något nytt..


Vill inte visa mera bilder av olika själ. Spännande att visa dig när det är dags. 

Jag kommer sakna och längta, tänka och vänta på min familj. Framförallt Tjejen. Hur kommer detta gå? Och alldeles nyss. Strax efter 20 ikväll fick jag en lillebror. En liten River. Tänk att inte få träffa honom och lära känna som dom andra? Tänk om han inte kommer veta vem jag är? Många tankar i huvudet. 

Men grattis finaste älskade pappa och Carro ♥ mitt femte syskon. Nu vill jag se den lille, fota och sakna ♥

/ Kram A