- Värm ugnen till 175 °C.
- Smöra en ugnsform.
- Vispa smör, mjöl och socker tills den håller ihop.
- Bred ut degen jämnt i formen.
- Grädda i 20-25 minuter eller tills den är gyllenbrun.
- Under tiden kakan är i ugnen kan du börja med att ha alla ingredienser till fyllningen i en gryta.
- Värm det tills sockret löst sig (rör hela tiden)
- Låt det koka upp och sedan ska det sjuda i ca 6-8 minuter. Det ska tjockna rejält.
- Häll fyllningen över kakan och låt det svalna i kylen.
- Toppingen gör du genom att smälta choklad över vattenbad.
- Och häll det över kakan och låt det stå kallt tills den går att skära i.
- Skär upp till rutor och låt dom vara i frysen tills servering.





Den där ansiktsmasken måste man typ skrapa bort, det går inte bara rycka bort hela skiten :S

Vad fin blogg du har!
Kika gärna in på min blogg om du har lust :D

Gott det ser ut! Trodde du kletade kakan i ansiktet först innan jag löste... ;)

Sådant här är jag mycket svag för- fruktansvärt gott ser det ut att vara!
Skulle vilja ha. Skickar du några till mig i Göteborg ? ;)
//hundredkitchenstories.blogg.se

Lånar receptet av dig! :) Ser så smarrigt ut!
Trevlig kväll!
Å det där är ju Miljonärskaka.
Så god och beroendeframkallande!
Jag brukar baka den ibland och vi brukar vräka i oss nästa allt direkt från plåten :)
känns det som att ansiktsmasken hjälper?